top of page

MENU

Solenergi for Private hjem

Det er også et skridt mod en mere bæredygtig livsstil. Med solenergi kan du drastisk reducere dine energiregninger og samtidig øge værdien af dit hjem. Det er en miljøvenlig løsning, der mindsker dit CO2-aftryk og støtter den grønne omstilling. Oplev fordelene ved ren, vedvarende energi og bliv en del af den grønne revolution i dag!
Hos SolPaneler.eu for du de bedste solpaneler til dit hus.

At investere i solpaneler til dit hjem er ikke kun en smart økonomisk beslutning.

02. 
Vælg den rette type

01.
Kend dine behov

03.
Effektivitet er nøglen

Forstå først dit daglige energiforbrug. Dette hjælper dig med at bestemme, hvilken kapacitet du har brug
for, herunder også om du har et forbrugsmønster hvor batteri kapacitet ville være at foretrække. Vi kommer gerne til dit hjem og tager en snak med jer for at komme tættest mulig på det perfekte anlæg til netop jeres behov og en fælles snak om placeringen af anlægget.

Solpaneler kommer i mange forskellige udgaver, både i kapacitet, typisk fra 400 –

550 Watt paneler, udseende og nogle med dobbeltglas som blandt andet er perfekte til flade tage eller jordmontering, lad os sammen gennemgå mulighederne, så i ender op med det bedste resultat.

Solpaneler.eu har som en af få ingen øvrige mellemled mellem fabrik og kunden, vores forskellige produkter er af høj kvalitet til rigtig kundevenlige priser. Den rette effektivitet er ikke at købe en ” pakke ” men netop få besøg, tale tingene igennem, se på monteringsmulighederne og derfra lave det gode og lønsomme projekt for jer.

SolPaneler.eu ´s produkter har som minimum samme levetid/garanti som andre produkter på det danske marked, det gælder både solpaneler, invertere og batterier.  Levetiden på vores produkter er gennem mange år testet og har i mange år været en del af mange europæers foretrukne solpaneler, de fabrikker vi entrerer med har mange års erfaring og er førende på produktion af de produkter vi præsenterer.

04.
Garanti og Levetid

05.
Prisovervejelser

Priser på det færdige anlæg som vi sammensætter sammen med jer er på alle måder konkurrence dygtig, vi ønsker ved vores service, grundig gennemgang sammen med jer som kunder at kunne leverer høj kvalitet til den helt rigtige pris – ikke to hjem har ens behov ud i den grønne omstilling, derfor er i som kunder bedst stillet med den personlige dialog om netop jeres nye solpanel anlæg.

Vores team er klar til at hjælpe dig med at navigere i disse valg og sikre, at du får den bedste løsning til dit hjem!

05.
Prisovervejelser

02.
Vælg den rette type

Tidligere projekter

Odense (eks.)

Familien Hansen i Odense har valgt et XX kW anlæg fra SolPaneler.eu. 
Anlægget er monteret "on roof" og er smukt tilpasset rundt om huset kvist som også udgør terrasse.

Kolding (eks.)

En kunde i Kolding har valgt et af vores mindste anlæg. Selv lidt, har også ret i den grønne omstilling

Smith Park
Botanical Gardens

Share information on a previous project here to attract new clients. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of the work.

NYLN Inc. HQ

Share information on a previous project here to attract new clients. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of the work.

bottom of page